El Fòrum Jove analitza les necessitats i demandes de la joventut

La Casa de la Marquesa va acollir el passat dissabte el Fòrum Jove. Tal com ha explicat la regidora de Joventut, Lydia Morant, durant este encontre es van desgranar els components del Pla Jove, el qual ha estat recentment aprovat a partir de la participació de centres educatius, enquestes dels corresponsals i associacions juvenils. “Es va obrir un espai de participació i debat on es van poder avaluar les propostes per a solucionar les inquietuds i demandes d’este sector de la població. Va ser una jornada molt interessant i enriquidora”, ha afegit la regidora socialista.

Durant la vesprada es va celebrar també una taula redona amb la participació de gent jove de la ciutat com, per exemple, Antonio Faus, dissenyador de Gandia; Víctor Rodrigo, dedicat al món de la robòtica, i la mateixa regidora i exnadadora olímpica, Lydia Morant.

L’alcalde de la ciutat, José Manuel Prieto, va ser l’encarregat de l’obertura de l’acte, en el qual estigueren presents també altres membres de la corporació municipal, i representants d’entitas juvenils. Prieto va destacar la importància de tindre “un coneixement exhaustiu de les necessitats i recursos per a joves de Gandia. Hem de conéixer totes les àrees que afecten els/les joves i adaptar les mesures que prenem a les necessitats reals.

“Des de l’administració hem pogut aproximar-nos als joves de la ciutat i parlar amb ells per tal de fer-los partícips d’este pla que serà revisat any rere any a través dels fòrums. Volem que vaja alimentant-se i ajustant-se a les necessitats de cada moment”, ha conclòs Lydia Morant.