El fracàs en la compra de les boleres del Gandia Palace ens eixirà molt cara als gandians

Tal com ja vam anunciar des de Socialistes de Gandia en roda de premsa el passat 19 de setembre amb documents en la mà —mitjançant l’escriptura de compra-venda, entre altra documentació—, ara s’ha confirmat que l’Ajuntament de Gandia és el propietari de la galeria comercial de l’hotel Gandia Palace, com així ho han publicat hui diversos mitjans de comunicació.

D’esta manera, l’Agència Tributària ha embargat ara a l’empresa pública IPG per l’impagament de l’Impost de Transmissions Patrimonials i Actes Jurídics Documentats —i, probablement, per més conceptes— per la compra d’estos locals per un valor de 6,7 milions d’euros. Finalment, la Conselleria d’Hisenda ha donat la raó als socialistes, desmentint la versió llançada des del Govern local del PP.

“El PP ha mentit en l’autodenominada per l’alcalde Torró ‘Operación Aplauso’, malgrat els seus intents reiterats de ridiculitzar als socialistes, i tapar tot el fracàs dut a terme des d’una empresa pública en liquidació”, assenyala el secretari d’Economia i Empresa del PSPV-PSOE de Gandia, Salvador Gregori.

Així mateix, l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, ha faltat de nou a la seua paraula i encara no ha convocat la comissió d’investigació sobre l’Operación Aplauso que, va assegurar, es duria a terme immediatament. Cal recordar, que tant el Grup Municipal Socialista com el Grup Municipal Bloc-Compromís, van presentar una petició conjunta per a dur endavant esta comissió i, dos mesos després, encara no s’ha convocat.

“El fracàs en la compra dels cinemes i les boleres del Gandia Palace ens va a eixir molt car als gandians”, afirma Salvador Gregori.

Per tot açò, l’Ajuntament de Gandia ha deixat d’ingressar 1,3 milions d’euros per la compra d’unes boleres i cinemes que han tancat les seues portes; que damunt, encara devem; i que, a hores d’ara, no les hem pagat. “Ara ha hagut de ser la Conselleria d’Hisenda la que haja tret els colors per totes les cortines de fum llançades des del Govern local del PP”, conclou Gregori.