El Full cultural tornarà als carrers el pròxim mes de desembre

Gandia 26 d’octubre 2015.-El Full cultural de Gandia reprendrà les seues edicions el pròxim mes de desembre.” Així ho ha anunciat aquest matí el regidor responsable de Cultura, Joan Muñoz.

El regidor ha explicat que el Full ha tingut una aturada a l’octubre i novembre, ja que en accedir al Departament de Cultura, es va descobrir que el contracte a “cost 0” que va signar l’anterior executiu no era tal. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Gandia abonava entre 700 de 800 € mensuals més IVA a una empresa de disseny més un altre pagament mensual de 500 € a una impremta de Canals.

Muñoz ha mostrat els seus dubtes, ja que el Full es finançava amb la publicitat que s’obtenia i es preguntava “¿quina classe d’acord era aquest on l’Ajuntament pagava tot i una empresa es portava els beneficis de pàgines i pàgines de publicitat?“.

En l’actualitat el consistori està sol·licitant pressupostos per poder posar-lo en marxa després de fer la corresponent reserva pressupostària “per evitar impagaments als proveïdors perquè, com és habitual, el govern del PP signava” costos 0 “però ara som nosaltres els que tenim totes les factures del Full per pagar” va declarar Muñoz.

Pel que fa al contingut, el regidor ha afirmat que el nou Full no només contindrà les activitats organitzades pel consistori sinó que donarà difusió a totes les activitats culturals que es realitzen a la ciutat encara que siguen organitzades per col·lectius i associacions.

La distribució d’aquest, no serà per apartats sinó que les pàgines contindran els esdeveniments diaris per facilitar als ciutadans les activitats que poden realitzar aquest dia.

*Foto: Àlex Oltra