El govern del PP de Gandia gastará més de sis milions d’euros en l’estructura de la Citroën

mascarell i diana

L’adquisició de la Citroën a principi de legislatura, que el govern del PP va vendre com la millor opció per a comptar quan abans amb una nova seu central de la Policia Local ens ha costat ja als gandians 6,1 milions d’euros. Als 3,9 milions de l’expropiació, que es va produir en entrar Torró a l’alcaldia, tot i que es van seguir venent cotxes fins ben avançada la legislatura, se sumen ara els 2,2 milions d’euros per a acondicionar l’edifici.

Els socialistes denunciàrem davant la fiscalia l’obscur procés d’adquisició de la Citroën que entenem que es van guiar per beneficiar un amic de Torró, que en plena campanya electoral i davant testimonis va manifestar que li compraria el concessionari.

Les obres de construcció han deixat al descobert que darrere del imponent edifici de vidres espillat s’amaga una estructura rematada amb uralita que, per al regidor socialista Vicent Mascarell que va visitar ahir les obres junt a la secretària general del PSPV-PSOE a Gandia, Diana Morant: “és com l’actual govern municipal: una façana imponent que amaga un espai per a refer completament perquè amenaça ruïna”.