El govern del PP inicia les obres del Col·legi Britànic sense autorització

Tot i no comptar l’autorització de la Conselleria, que va denegar el permís pel risc d’inundabilitat, per a instal·lar un col·legi privat a l’edifici municipal del CSI-COM i el solar contigu, l’Ajuntament ha iniciat la construcció. Este matí, la regidora socialista Liduvina Gil i el vicesecretari general del PSPV-PSOE a Gandia, José Manuel Prieto, han pogut comprovar que s’han instal·lat dues grues i han confirmat que les obres començaran immediatament.gruas colegio CSICOM

Els socialistes seguim esperant la documentació del procés que el govern no ha facilitat, de manera que no sabem qui ha donat el permís d’obres, qui les paga i, en cas de anul·lar-se per no comptar amb l’autorització de Conselleria, qui es faria càrrec de la indemnització.

Per Liduvina Gil, “El govern no pot fer el que li vinga de gust perquè pot comportar greus conseqüències per a Gandia”. I afegeix que “des del primer moment hem dit que no és lloc adequat per ubicar una escola, que no cal perquè ja tenim centres amb aquesta oferta i, el més greu és que l’Ajuntament de Gandia no ha de regalar un edifici i un solar contigu a una empresa privada perquè faça negoci. En lloc de fer negoci, a més, posarà en risc la vida dels xiquets com indica la denegació de permís estesa per la Conselleria “.