El govern rectifica davant la denúncia dels socialistes i la Policia tornarà a repostar gasolina a Gandia

Davant la denúncia realitzada ahir pel Grup Municipal Socialista respecte al fet que Torró obliga a la Policia Local a desplaçar-se huit kilòmetres per a repostar gasolina, el govern de la ciutat ha rectificat i ha comunicat als agents que, a partir del mes de gener, tornarà a ser una benzinera de Gandia la que realitzarà el subministrament als agents locals.

Els socialistes es congratulen davant aquest anunci, donat que ajudarà a millorar el servei i a optimitzar la tasca dels agents, que no hauran de perdre tant de temps ni desplaçar-se fora del terme municipal per a posar gasolina.

Segons han pogut saber els socialistes, la major despesa en subministrament de gasolina en aquest any s’ha produït en els mesos de govern del PP. A més, els socialistes discrepen en l’estalvi anunciat per Guillermo Barber, donat que desplaçar-se huit kilòmetres cada vegada també suposa una despesa en benzina i en temps de treball dels agents.

A més, els socialistes aprofiten l’ocasió per recordar al govern del PP que les gestions municipals depenen d’ells des de fa sis mesos i els impagaments ja són una qüestió seua i no de l’anterior corporació. I és que segons Guillermo Barber, es devien dos o tres mensualitats, un deute que correspon íntegrament al govern del PP, que després d’ingressar l’IBI o el fem ha prioritzat gastar els diners en remodelar places i fer xiringuitos abans que pagar als proveïdors, tal i com va prometre.