El Grau Centre Esportiu mostra les seues renovades instal·lacions el pròxim divendres

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha anunciat este matí que el Grau Centre Esportiu mostrarà les seues instal·lacions a les persones interessades i usuaris en una jornada de portes obertes que tindrà lloc el pròxim divendres, 24 de setembre, de 17 a 20 hores. Morant ha aclarit que no es tracta de l’inici de l’activitat esportiva, que tindrà lloc el pròxim dilluns, 27 de setembre, amb quatre dies gratuïts, ja que la quota mensual contarà a partir de l’1 d’octubre. Però caldrà inscripció prèvia, la qual està en marxa des de dilluns passat.

La regidora socialista ha recordat alguns dels cursos i classes dirigides que s’hi ha organitzat, des de natació (per a bebès de 6 a 36 mesos, infantil, xiquets i joves, adults… aqua-gym…), passant per crossfit, suspensió, GAB, Ioga, body pump, spinning, fit dance, pilates… L’abonament normal permetrà accés a piscina, gimnàs i les classes oferides a la graella… “En principi, no caldrà demanar cita prèvia per a fer ús de les instal·lacions, i s’estudiarà a mesura que augmente el nombre d’usuaris. On sí que caldrà fer-ho serà en els cursos per raons d’espai reduït i aforament limitat”, ha explicat Morant.

Cal recordar que, després de la finalització del passat contracte, el consistori ha realitzat una important inversió que ascendix a 290.000 euros. L’espai serà de gestió pública i comptarà amb personal municipal per a tasques com consergeria i recepcionistes que es complementarà amb els serveis existents de manteniment d’instal·lacions esportives i neteja.

Pel que fa a les actuacions que s’hi han realitzat, la regidora d’Esports ha explicat que s’ha actuat a la zona de màquines (caldera i aigua calenta sanitària) per tenir les temperatures òptimes tant a la piscina com en el got d’ensenyament i al jacuzzi & SPA. “Els usuaris gaudiran d’unes instal·lacions immillorables”, ha assegurat l’edil, qui ha destacat que també s’hi s’han reparat les plaques solars per a millorar la seua eficiència i sostenibilitat; a més de canvis en la il·luminació, fontaneria, instal·lació de fibra òptica perquè els usuaris disposen de connexió a Internet, i adquisició de maquinària d’última generació. També s’hi ha actuat sobre el sostre de la piscina, s’ha millorat la zona de platja de la piscina i el material de la mateixa, al temps que s’ha implantat una nova imatge corporativa.