El Grup Municipal Socialista continua considerant que la Marjal de Gandia “és intocable”

El Grup Municipal Socialista de Gandia, en paraules del membre d’Els Verds, Joan Lluís Soler, i del concejal Vicent Mascarell, ha realitzat hui les primeres valoracions a l’anunci de la posada en marxa del projecte del camp de golf que el PP pretén ubicar a la Marjal de Gandia. Els concejals han sigut contundents i han assegurat que no estan d’acord amb l’emplaçament, donat que per als socialistes i Els Verds “la Marjal de Gandia és intocable”.

El regidor socialista i membre d’Els Verds, Joan Lluís Soler, ha assegurat que tem que “l’acció ràpida del govern” de la que ha parlat el portaveu del PP, Víctor Soler, “puga posar en perill una zona natural com la Marjal, donant passos que no tindran marxa enrere”. I és que els socialistes dubten que aquesta siga la ubicació idònia per al camp de golf que al programa electoral del PSPV-PSOE anava ubicat a un altre espai.

Per la seua part, Mascarell ha lamentat “la falta d’informació i transparència de l’actual govern”, que ha fet que els socialistes s’hagen assabentat del projecte mitjançant una roda de premsa. Un fet que, per a Mascarell, s’allunya molt “de la fictícia transparència i comunicació de la que contínuament es jacta el govern del PP”.

Tot i això, malgrat desconèixer el projecte, Mascarell ha assegurat que els socialistes vigilaran la proposta “defensant sempre la importància d’aquest paratge natural que és de tots nosaltres i ha de ser de les generacions properes”, i ha anunciat que, si cal, arribaran fins a accions judicials.