El Grup Municipal Socialista definix les línies d’actuació prioritàries a Gandia en un curs polític marcat per la pandèmia

El Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Gandia ha mantingut este matí en el centre social de Marxuquera una jornada de treball amb motiu del present curs polític 2020-2021, la qual ha estat presidida per l’alcaldessa de la ciutat i secretària general del PSPV-PSOE de Gandia, Diana Morant, i on han intervingut els regidores i les regidores que l’integren. En esta jornada de treball, reflexió i participació, en la qual també ha participat el president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor i secretari comarcal del PSPV-PSOE, Voro Femenía, s’ha analitzat la gestió municipal del Grup Socialista durant els últims mesos i s’han definit les futures línies de actuació prioritàries en el context de la pandèmia de la covid-19.

En este sentit, els socialistes han posat damunt de la taula les noves polítiques que van aplicar a la ciutat i els grans reptes que té la ciutadania durant els pròxims mesos. “Estem iniciant un curs diferent i molt important, on hem de fer una planificació pressupostària que tinga la capacitat de ser eixe motor de reactivació social i reconstrucció de la nostra economia per a continuar cuidant de les persones, com ho hem fet fins ara en este moment de pandèmia”, ha indicat Morant.

L’alcaldessa ha afegit que “Gandia és una ciutat colpejada, com totes, per la pandèmia, que necessita d’un projecte que cuide de les persones, però també d’un projecte de reactivació de tota l’economia que genere noves oportunitats per a estar millor preparats i siguem més competitius en el futur”.

El Grup Municipal Socialista ha posat de manifest en esta jornada que, com a opció majoritària de progrés a Gandia, és conscient que el repte d’este curs polític és complex. “Els socialistes sabem que la ciutadania va dipositar majoritàriament la seua confiança amb nosaltres. Per això, ara més que mai hem d’estar a l’alçada de les circumstàncies, seguint sent eixa força motor que lidere la nostra ciutat i continue sumant la societat i la resta de forces polítiques perquè este projecte de reconstrucció siga el més ampli possible, amb diàleg i sense confrontació”, ha assenyalat Diana Morant.

Per la seua banda, Femenía ha posat en valor el treball que està portant a terme el Grup Municipal Socialista a la ciutat de Gandia, “un treball que està consolidant-se cada vegada amb més força i tots units, amb propostes reals i executables encaminades a millorar la vida de les persones”.

En referència a la recent reincorporació de Gandia a la Mancomunitat de Municipis de la Safor, Voro Femenía també ha exposat que “hem de connectar els serveis que des de l’ens comarcal podem oferir a la ciutadania de Gandia, Perquè hem de fer una comarca única de 170.000 habitants i 31 municipis, on hem d’estar tots units”.