El Grup Municipal Socialista demana al PP que destine recursos per a aconseguir una reforestació ràpida de la zona afectada per l’incendi de Santa Anna i Beniopa

El membre d’Els Verds i regidor a l’Ajuntament de Gandia pel PSPV-PSOE, Joan Lluís Soler, ha demanat hui al govern del PP que destine tots els recursos possibles per tal d’aconseguir una regeneració ràpida de la zona afectada per l’incendi de la muntanya de Santa Anna que va tenir lloc la matinada del passat divendres.

A més, Soler ha instat als populars a que demanen a la Generalitat “ajuda i recursos que permeten portar a terme la reforestació de la zona cremada”, per tal que aquesta es realitze el més ràpidament possible.

Els socialistes han volgut expressar també la seua solidaritat amb els veïns de la zona afectada, que van viure una nit inquietant degut a l’incendi que es va mantenir en actiu fins al matí del dissabte. De fet, el portaveu del GMS, José Manuel Orengo, va estar a la zona des de primera hora del matí, preocupant-se per la situació de l’incendi i interessant-se pels veïns.