El Grup Municipal Socialista denúncia tracte de favor al pub del regidor-alcalde de la platja

El regidor del Grup Municipal Socialista i membre d’Els Verds, Joan Lluís Soler, ha denunciat hui públicament un possible tracte de favor de l’Ajuntament de Gandia amb el pub que regenta el regidor alcalde del districte de la platja de Gandia, Pepe Just, qui deuria haver cessat l’activitat de la terrassa del local el passat 15 de juliol i no ho va fer, provocant les crítiques dels veïns.

Soler ha fet història i ha recordat que aquest estiu va saltar la notícia que el departament d’Urbanisme obligava a la clausura de la terrassa d’un local de copes de la platja, propietat d’un regidor del PP. Aquesta era la sentència a la que s’arribava després de les denúncies dels veïns de la zona, una sentència que, per decret, havia d’acomplir-se a partir del 15 de juliol. Però no es va complir.

Davant aquesta situació, al darrer plenari del mes d’octubre, Soler va elevar una pregunta al respecte a l’alcalde de la ciutat, Arturo Torró, qui va assegurar que el problema ja estava solucionat però no va explicar per què no s’havia executat, remetent a una resposta “el més aviat possible”. Però hui, quan se celebra un nou plenari ordinari, els socialistes encara no han rebut cap explicació.

Soler ha explicat que existeix “una indignació evident i justificada en els veïns”, que assumeixen que la sentència no s’ha complert per un tracte de favor cap a un regidor, fet que els socialistes lamenten profundament. I és que com ha explicat Soler, “tots els ciutadans mereixen el mateix tracte i la sentència deuria haver-se fet complir, perquè açò provoca una mala imatge a la classe política i mala fama als polítics”.