El Grup Municipal Socialista dubta que l’operació del camp de golf de Marxuquera no coste ni un euro

El Grup Municipal Socialista de Gandia ha posat en dubte que el projecte del camp de golf a Marxuquera que ha anunciat hui el govern del PP no vaja a costar-li ni un euro a les arques municipals. I és que els socialistes no han tingut accés a la informació del projecte i s’han assabentat del mateix a través dels mitjans de comunicació.

El portaveu dels socialistes a Gandia, José Manuel Orengo, ha assegurat que té dubtes sobre el cost zero del que ha parlat Torró, i ha explicat que demanarà per escrit la informació del projecte per a poder marcar la seua postura sobre el mateix.

Davant l’anunci de Torró, Orengo es mostra prudent perquè, segons diu, “no volem que passe com amb els concerts de l’estiu, que tenen un dèficit de mig milió d’euros malgrat que Torró parle de beneficis de 12.000 euros”. Orengo ha assegurat que no creu que un camp de golf amb intermediació de l’Ajuntament no coste diners i afegeix que “Torró ho diu així per a justificar el projecte, però ja han demostrat en diverses ocasions que tenen diners per al que Torró vol”.

A més d’aquesta qüestió, els socialistes han denunciat que l’anunci és una nova demostració de la falsa transparència del govern del PP. I és que els socialistes han hagut d’assabentar-se pels mitjans de comunicació del projecte de camp de golf que els populars han anunciat hui per a la zona de Marxuquera, el que demostra que és falsa la transparència de la que presumeix el PP, que en realitat és el govern més opac que ha conegut Gandia, donat que aquestes qüestions s’haurien de tractar més profundament a comissions o al Fòrum XXI.

Pel que fa al projecte en sí, José Manuel Orengo ha assegurat que prefereix “un camp de golf a una zona de terrenys agraris que a una zona protegida com la marjal de Gandia”. Per això, ha lamentat que Torró no utilitze aquest projecte per a substituir el del camp de golf de la marjal i li ha recordat que “l’avarícia trenca el sac”.