El Grup Municipal Socialista recolza la remodelació de la plaça Major i proposa ampliar la plaça pels arcs i fins al riu Serpis

El Grup Municipal Socialista de Gandia ha posat de manifest hui el seu recolzament a la remodelació proposada pel govern del PP a la plaça Major de Gandia i ha proposat, a més, ampliar la plaça resultant aprofitant la zona dels arcs de l’Ajuntament, unint-la amb la plaça de la Vila.

Segons ha explicat el portaveu socialista, José Manuel Orengo, la eliminació del parterre farà que la plaça siga “més urbana i oberta”. Un fet que per al portaveu socialista ajudarà a reactivar i dinamitzar els comerços i negocis hostalers de la zona.

Però Orengo ha anat més enllà i ha assegurat que també recolzaria que els populars ampliaren la plaça Major aprofitant l’antiga zona oberta dels arcs, on ara hi ha oficines municipals. D’aquesta manera, quedarien unides les dues places que rodegen l’ajuntament: la Major i la de la Vila, revitalitzant també la zona de darrere del consistori.

Aquesta plaça més gran podria, segons el portaveu socialista, unir-se amb el passeig del riu Serpis baixant al mateix pel solar que hi ha al costat del Mercat Municipal, aconseguint així un espai més obert encara i unint definitivament aquesta zona del centre de la ciutat amb la recuperada ribera del Serpis.