El Grup Socialista acudirà a respatllar als treballadors de Gandia TV en l’entrega del premi llibertat d’expressió

Una representació del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, encapçalada pel seu representant en el Consell d’Administració de l’extinta televisió pública, Vicent Mascarell, acudiran demà a donar el seu suport als treballadors de Gandia TV que rebran el premi Llibertat d’Expressió que entrega la Unió de Periodistes Valencians.

Tal i com va comunicar la pròpia Unió de Periodistes, aquest premi s’atorga als qui van ser treballadors de la televisió pública en reconeixement a la seua lluita pels seus drets davant l’acomiadament que van patir al principi de la legislatura del PP de Torró.

En aquest sentit, el propi Vicent Mascarell ha volgut reconèixer també aquesta lluita i aquestes reivindicacions per part d’aquest col·lectiu davant el que ha considerat “un atac als seus drets per part de Torró, que des del primer dia els ha perseguit”. Per a Mascarell, les gestions de Torró en el que va de legislatura demostren que, des del primer dia, la seua voluntat ha sigut “acabar amb Gandia TV per a beneficiar a una empresa privada íntimament vinculada a ell”.