El Ple del Consell aprova 18,3 milions per a la construcció del Complex Sanitari Roís de Corella

El Ple del Consell ha aprovat hui la licitació del Complex Sanitari Roís de Corella, el pressupost inicial del qual serà de 18,3 milions d’euros. D’esta manera s’obrirà de forma imminent el procés d’adjudicació de les obres que podrien iniciar-se a partir del mes de juliol. L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, han mostrat la seua satisfacció i han agraït a la Generalitat Valenciana el seu compromís amb la ciutat de Gandia.

Morant ha expressat la seua satisfacció per la notícia i ha declarat que “és una enorme alegria que la paraula de Govern del Botànic estiga complint els compromisos, terminis i previsió econòmica. Este anunci que hui ha realitzat el Consell suposa un avanç molt important en un projecte clau per a la ciutat i la barriada, ja que suposarà un revulsiu econòmic per a la zona”, i ha afegit que “gràcies a este nou espai sociosanitari la població del Departament de Salut de Gandia comptarà amb els millors recursos assistencials, tant d’atenció primària com especialitzada”.

Al desembre passat van finalitzar els treballs de demolició de l’antic hospital Francesc de Borja, en el terreny on es construirà el Complex Sanitari Roís de Corella, que inclourà un centre de salut integrat i un centre de salut pública. En total, està previst que l’actuació destine 6.000 metres quadrats en la part sanitària i 4.000 metres quadrats per a col·lectius relacionats amb la salut com Parkinson, Alzheimer o persones sordes, entre altres, a més d’una gran plaça per a ús del veïnat i espais habilitats per a conferències i necessitats de les associacions de la barriada. També un aparcament per a 180 vehicles”, ha recordat Gil.