El poliesportiu de Gandia comença el seu procés de reobertura a partir del 25 de maig

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha informat que el poliesportiu municipal de Gandia obrirà les seues portes el pròxim dilluns adaptant el seu funcionament a la situació provocada per la crisi de la covid-19 i les mesures de seguretat, sanitàries i de distanciament marcades des del Govern d’Espanya.

Durant les últimes setmanes l’Àrea d’Esports ha estat preparant un protocol de reobertura que aporte totes les garanties als usuaris i que s’adapte als condicionants del desconfinamient i la desescalada. Tal com ha explicat l’edil socialista, s’obriran els espais de la pista d’atletisme, les pistes exteriors i la pista de tenis però sempre condicionant l’obertura a la pràctica d’esports individuals.

El pla d’usos i accessos està sent coordinat a través dels clubs. Ja vam comunicar i vam explicar en el seu dia la impossibilitat d’obrir el poliesportiu a la ciutadania en general, ja que pels aforaments que es marquen és impossible prestar un servei com s’estava prestant fins al moment“, ha indicat Lydia Morant, qui ha afegit que s’ha prioritzat l’accés als esportistes d’alt nivell, elit i federats que tinguen alguna competició en marxa.

L’accés a les instal·lacions es realitzarà amb cita prèvia i reserva. Les reserves seran canalitzades a través dels clubs mentre que el Servei d’Esports coordinarà el pla d’usos. Tots els usuaris i esportistes hauran d’acreditar i complir les normes fixades, com accedir al recinte i efectuar els desplaçaments interns amb la mascareta (no serà necessària utilitzar-la mentre es realitza l’entrenament), la pràctica esportiva serà individual i en tot moment s’ha de respectar la distància mínima de dos metres i mentre es practica esport la distància serà de 10 metres.

Esperem que tots els usuaris accepten les condicions d’esta nova etapa. Demanem a la ciutadania que entenga la situació. La nostra intenció és continuar amb l’obertura de la resta d’instal·lacions, però sempre respectant la normativa actual i amb un compliment estricte dels aforaments“, ha finalitzat la regidora socialista.