El Poliesportiu Municipal de Gandia reprén els cursos de natació per a l’estiu 2021

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha anunciat que el Poliesportiu Municipal de Gandia torna a acollir els cursos de natació i aquagym per als mesos de juny, juliol i agost que s’oferixen a xiquets i xiquets, joves, adults i embarassades, i que s’iniciaran el pròxim 1 de juny. Així, Morant ha explicat que per a gaudir d’estos servicis, les persones interessades hauran de matricular-se de manera presencial després de sol·licitar una cita prèvia al Servei d’Esports mitjançant el telèfon 92 295 96 96 o de l’enllaç de ‘Cita Prèvia’ a la web de l’ajuntament https://app.bookitit.com/es/hosteds/widgetdefault/24faf0a53857744f769bbdc73fd2b305d#s. Una vegada formalitzada la matricula, els usuaris hauran d’adquirir per 3 euros un dispositiu de proximitat amb tecnologia MIFARE per a controlar l’accés a les instal·lacions esportives municipals.

Pel que fa a la programació per a la infància, els cursos d’iniciació són intensius (de dilluns a divendres) i duraran 45 minuts amb un descans de 15 minuts entre torns per tal d’evitar aglomeracions. En este cas, “el requisit perquè este tipus de públic puga participar és saber surar i tindre una mínima autonomia dins de l’aigua, ja que l’equip de monitorització no por oferir assistència per tal de mantenir les mesures de seguretat”, ha aclarit la regidora socialista.

Quant a joves i adults, els cursos són de 2 dies (dimarts i dijous) o 3 dies (dilluns, dimecres i divendres) per a tots els nivells amb la mateixa duració que al cas anterior. Els cursos específics d’embarassades són de 3 dies (dilluns, dimecres i divendres) amb la mateixa duració de 45 minuts i 15 de descans. Per últim, els cursos d’aquagym per a adults són de 3 dies (dilluns, dimecres i divendres) amb el mateix itinerari de temps.

Finalment, la responsable d’Esports espera “que els cursos siguen ben acollits i que tota la gent que està desitjant tornar a les piscines i als cursos dirigits puga fer-ho, perquè des del Servei d’Esports posarem tots els mitjans perquè així siga”. Les inscripcions ja estan obertes i els períodes de renovació són del 14 al 25 de juny per al mes de juliol, i del 19 al 23 de juliol per al mes d’agost.