El portal Jetcost situa Gandia entre les ciutats més buscades pels turistes este estiu

Jetcost.com, el metacercador d’hotels, ha publicat esta setmana el seu estudi sobre les 35 destinacions preferides dels turistes nacionals per a les vacances del juliol. En este rànquing nacional Gandia se situa a la quinzena posició només superada per Benidorm i per davant de València (17) i Peníscola (29).

Des de la companyia afirmen al seu estudi que després de dos anys de pandèmia i restriccions molts espanyols han decidit agafar uns dies de descans, però “la crisi econòmica sembla que està fent que les destinacions nacionals estiguen sent especialment buscades pels turistes, per sobre dels internacionals”. D’esta manera, les cerques d’este tipus s’han triplicat respecte a l’any passat aconseguint gairebé el 75% de les cerques realitzades.

Sobre este estudi, el regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha mostrat la seua satisfacció i ha recordat que fa pocs dies un altre cercador de referència ja va remarcar la importància de Gandia per als internautes a l’hora de buscar una destinació per a les vacances. “Afrontem esta temporada turística amb moltes esperances. Amb la confiança que fa saber que s’han fet les coses bé i amb la garantia que serà un magnífic estiu. Ser la primera ciutat de la província més buscada i estar al Top 15 d’Espanya ens convida a continuar treballant per consolidar unes ràtios que superen la mitjana d’altres destinacions”, ha indicat.