El PP beneficia a Nuevas Generaciones amb una subvenció que supera amb escreix les de la resta de col•lectius joves

El Grup Municipal Socialista de Gandia ha denunciat hui que el govern del PP de la ciutat haja aprofitat la seua majoria absoluta per a beneficiar al seu col·lectiu juvenil, Nuevas Generaciones, amb una subvenció que supera amb escreix les de la resta de col·lectius joves de la ciutat.

Concretament, l’agrupació juvenil del PP ha rebut enguany una ajuda de 2.947 euros, quantitat que no només supera a les ajudes de la resta d’associacions polítiques joves (Joves Socialistes han rebut 1.480 euros i el Bloc, 693), sinó que supera a més els diners destinats a altres col·lectius juvenils de caràcter no polític. De fet, la segona associació en quantitat assignada ha rebut 1.000 euros menys que NNGG.

Aquesta situació és més alarmant si es compara amb les ajudes de l’any passat, ja què NNGG ha passat de rebre 946 euros que se li van atorgar en 2010 a rebre ara 2.947 euros en 2011, el que suposa un increment del 211%. Mentre, Joves Socialistes va rebre en 2010 1.056 euros i el Bloc, 1.144 euros.

Per altra banda, la regidora socialista Ana Garcia ha volgut també respondre a les acusacions realitzades pel coordinador del Govern, Víctor Soler, respecte a la subvenció del departament de la Dona. Garcia ha desmentit que només s’haja justificat amb rams de flors, i ha assegurat que es justifica també “amb actes, cartelleria i donant cobertura a la programació dels col·lectius de la Dona”.

Garcia ha lamentat que el PP “continue mentint a la ciutadania i centrant la seua escassa gestió de govern en fer oposició a l’actual oposició”. A més, Garcia ha explicat que no es pot permetre que en moments com aquests un Ajuntament renuncie a una subvenció “per no estar d’acord amb les justificacions”, a no ser, segons Garcia, que el PP pretenga “ajudar als seus amics de la Generalitat a alleugerar la seua lamentable situació econòmica”.

Conflicte amb Talher

Per últim, Garcia ha mostrat la satisfacció dels socialistes davant la signatura de l’acord amb l’empresa Talher, que posa “punt i final a un sofriment innecessari per a més de 50 famílies de la ciutat”. I és que Garcia ha recordat que Torró ha actuat en aquest conflicte com un “piròman-bomber”, que crea un problema on no hi ha per a després fer marxa enrere.

Garcia ha felicitat de nou a les famílies dels treballadors dels parcs i jardins i ha recordat que aquest conflicte, “amb Orengo i el govern socialista no haguera tingut lloc en cap circumstància”.