El PP es contradiu en els seus missatges i contracta a persones amb càrrecs en associacions i col•lectius de la ciutat

El Grup Municipal Socialista de Gandia ha posat hui de manifest una nova contradicció en els missatges del PP, que fa un any considerava incompatible ostentar un càrrec eventual en l’Ajuntament de Gandia al mateix temps que es tenien responsabilitats en col·lectius i associacions de la ciutat però ara té fins a quatre eventuals en aquesta situació.

Una contradicció per la qual el regidor socialista Vicent Mascarell ha demanat explicacions a l’actual govern popular, preguntant-los si “continuen mantenint la seua postura de fa un any o, pel contrari, han canviat d’opinió ara que governen”.

El regidor socialista Vicent Mascarell ha recordat que hui fa exactament un any que Carla Ripoll, aleshores regidora del PP en l’oposició, presentava en roda de premsa una moció al plenari per tal de demanar que no es nomenara “per cap govern, ni aquest ni el futur, cap càrrec electe ni eventual que detinga funcions directives en cap associació o col·lectiu de la ciutat”.

Es tractava d’una moció presentada arran del nomenament de Pepe Mas com a secretari d’Alcaldia, sent també secretari de la Junta Local Fallera, i de Jesús Ribes com a cap d’Alcaldia. Els populars consideraven aleshores que aquestes contractacions suposaven un intent “d’ instrumentalització partidista pagada amb diners dels ciutadans” i demanaven la seua dimissió d’un dels dos càrrecs.

Però un any més tard, i ja en el govern, els populars obliden el seu missatge “i contracten a quatre persones en aquestes circumstàncies”, ha explicat Mascarell. Es tracta de Rocío Palomares (assessor eventual anomenada per Arturo Torró i presidenta de les Ames de Casa Tyrius); Alberto Moratal (assessor eventual anomenat per Arturo Torró i membre de la directiva de l’Associació Juvenil Nuevas Generaciones); Kornelia Draganova (càrrec de confiança d’Arturo Torró en el departament d’Integració i presidenta de l’Associació de Búlgars Madara) i Carlos Bolta (desigant per Arturo Torró com a gerent de Gandia Protur i membre de la directiva d’ALOGA).

Davant aquesta situació, Mascarell ha demanat a l’actual tinent d’alcalde de Personal, Carla Ripoll, que en cas d’haver canviat d’opinió i haver deixat de considerar “èticament incompatible treballar per al govern i formar part de la directiva d’una associació” demane disculpes públicament per “les dures declaracions que es van realitzar en aquell moment cap a les persones que estaven en aquesta situació”.

Pel contrari, Mascarell ha dit que si Ripoll continua mantenint la mateixa postura que fa un any, “deuria començar a aplicar les mesures que ells van proposar i demanar la dimissió a aquestes quatre persones en un dels dos càrrecs que ostenten”.

Per últim, Mascarell ha lamentat que, una vegada més, el PP “demostre que no pensa el mateix ara que està al govern que abans quan estava a l’oposició”, uns canvis d’opinió que fa que “els dirigents del PP no deixen de perdre credibilitat en les seues declaracions”.