El PP ha creat una xarxa per a fer campanya electoral mitjançant el Pla d’Ocupació

El PP ha teixit una extensa xarxa clientelar aprofitant-se del pressupost municipal destinat al Pla d’Ocupació. Ho va desvetllar ahir la candidata socialista, Diana Morant, en el debat electoral i les seues afirmacions no van poder es rebatudes per Torró en estar en el nostre poder els documents interns del Partit Popular que ho demostren. Estes proves desvetllen que el 70% dels agents electorals del PP treballen o han treballat en el Pla d’Ocupació o, la qual cosa és el mateix, la majoria dels presumptes “voluntaris” que porten samarretes amb “Yo voto Torró” han estant cobrant un sou de l’Ajuntament.

Mentre l’atur aconsegueix en la nostra ciutat percentatges històrics, el govern del PP ha utilitzat el seu projecte estrela en matèria laboral per a seguir contractant a persones afins en plena campanya per a realitzar-los el porta a porta electoral. Així doncs, J. J. C., que va treballar com a enquestador en plaça El·líptica, des de desembre de 2014 dins del Pla d’Ocupació, figura ara com visitador en el llistat “*Pureta (sic) a porta” del PP en el mateix barri. O J. C. C., que desenvolupa idèntiques tasques des de desembre de 2014 en “Roig (sic) de Corella” en el Pla d’Ocupació és ara visitador en el mateix barri. En esta mateixa situació es troben A. R. B. o M. P. S. per a la platja i el Grau respectivament este mateix desembre de 2014.

Açò demostra que aquelles visites com a enquestadors el que feien, en realitat, era aplanar el camí de cara a la campanya electoral; no és casualitat que els envien al mateix barri on en el seu moment van desenvolupar les seues funcions. Cal ressenyar també les negatives rebudes per part d’alguns beneficiaris del Pla d’Ocupació per a participar de la campanya electoral del PP.

Davant estos fets gravíssims, el portaveu socialista, Vicent Mascarell ha registrat una petició d’informació en la qual s’exigeix conèixer la relació completa, amb noms, cognoms i barri al que van ser destinats, dels informadors i enquestadors contractats durant el pla d’ocupació, així com les funcions dutes a terme. Igualment, exigim conèixer el contingut i la metodologia aplicada en les enquestes.

Igualment, tenim constància que l’exèrcit d’endollats està liderat per Rocío Palomares, antiga presidenta de l’associació d’ames de casa Tyrius i número 25 de la llista del PP en les passades eleccions; un càrrec de confiança de Torró que ha vingut desenvolupant les seues funcions en diferents departaments i àrees de l’Ajuntament de Gandia.

El regidor socialista, Vicent Mascarell, exigeix explicacions “per este ús inadmissible i interessat d’un pla d’ocupació pensat per a pal·liar les necessitats dels aturats, però no per a guanyar eleccions” i adverteix que “anem a acabar amb la impunitat d’un govern que utilitza els fons públics per a afavorir a amics i fer trampa en període electoral”.