El PP porta gastats en advocats per a perseguir al PSOE més diners del que va costar el Creuer dels Borja

Des del Grup Municipal Socialista entenem que el Govern del PP no s’ha eixit del seu propi guió i, com ja vam anunciar en la primera sessió de la Comissió del Creuer del Borja, l’únic objectiu que es perseguia era desprestigiar l’anterior Govern local i justificar una falsa denúncia que té molt poc recorregut contra el company socialista Alfred Boix.

“Estem davant la ‘crónica de una muerte anunciada’. Ja vam afirmar quan abandonàrem esta comissió que no estàvem disposats a participar-hi en una farsa i una mentida més del PP”, ha destacat el portaveu del Grup Municipal Socialista, Vicent Mascarell.

Cal destacar que el Govern del PP ja porta gastats en advocats durant la present legislatura tan sols per a perseguir l’anterior govern socialista, molts més diners del que al final ha costat el Creuer dels Borja. Així, durant 2012 —tan sols en un any— el Govern local va arribar a gastar-se 300.000 euros en accions judicials, entre d’ells contractant els serveis del prestigiós despatx d’advocats Uría Menéndez.

Però els Socialistes no hem caigut en la trampa d’Arturo Torró. “La Comissió del Creuer dels Borja és una obsessió més d’un malalt que només mira el passat perquè, tal i com hem pogut comprovar amb els pressupostos municipals que s’han quedat damunt de la mesa, es demostra incapaç de governar el present i el futur de Gandia”, ha assenyalat Mascarell.

Des del Grup Socialista considerem que Torró, conscient de la seua debilitat política, ara intenta atacar a Alfred Boix —actual secretari d’Organització del PSPV, un dels càrrecs de més pes polític de l’Executiva de Ximo Puig—.

“Arturo Torró intenta fer mèrits i prestar servei al PP d’Alberto Fabra per a vore si es pot consolidar i repetir com a candidat. Però, això sí, amb diners de tots els gandians”, ha apuntat el portaveu socialista.