El PP quita dinero del Plan de Empleo para pagar una sentencia que no le corresponde al Ayuntamiento

El portaveu del Grup Municipal Socialista, Vicent Mascarell, ha denunciat que el Govern local del PP ha aprovat hui una modificació pressupostària urgent de 243.000 euros —amb informes de l’interventor i del secretari municipal en contra que posen en dubte la legalitat d’esta mesura— per a pagar una sentència judicial que no li correspon a l’Ajuntament de Gandia, sinó a l’empresa concessionària de la gestió de la xarxa d’Escoletes infantils. D’altra banda, s’ha disminuït el Pla d’Ocupació en 260.000 euros per a poder fer front a esta sentència.

“Els Socialistes considerem un escàndol este rescat judicial a l’empresa que gestiona la xarxa de ‘Escoletes’, per la qual cosa instem a la concessionària GEIM que si no pot assumir esta sentència que abandone el servei”, ha destacat el portaveu del Grup Municipal Socialista, Vicent Mascarell, qui “no descarta acudir als tribunals per a frenar este espoli dels diners de tots els gandians per a beneficiar, de nou, a una empresa amiga”.

Així, allò que el regidor d’Hisenda, Guillermo Barber, ha denominat “fines educativos” no és ni més ni menys que destinar diners públics de tota la ciutadania per a fer front a una sentència judicial d’una empresa privada. “El Govern local del PP que va prometre ‘Ahora Empleo’ en les passades eleccions i que tant es vanaglòria del Pla d’Ocupació, és el que ara lleva diners del mateix”, ha assenyalat Mascarell.

Així mateix, la Comissió d’Hisenda ha aprovat hui una altra modificació pressupostària per a injectar diners en les obres de remodelació de la plaça del Jardinet. “El Govern del PP ha destinat altres 350.000 euros per a acabar la reforma del Jardinet, quan en un principi l’alcalde Torró va arribar a assegurar, com en altres projectes, que les obres serien ‘a coste cero’”, ha conclòs el portaveu socialista.