El PP s’amaga de la ciutadania en el plenari en el que desestimarà les al•legacions contra la pujada d’impostos

El govern del PP de Torró donarà demà via lliure a la major pujada d’impostos de la història de Gandia en un plenari en el que està previst que els populars desestimen totes les al·legacions presentades contra les noves ordenances fiscals. I ho faran amagats de la societat en un plenari que, contràriament al que ve passant durant la legislatura, tindrà lloc en horari de matí.

Una de les promeses que va fer el PP de Torró va ser ubicar l’horari dels plenaris municipals per la vesprada, segons deien per a facilitar que la ciutadania poguera assistir als mateixos. I així s’ha estat fent fins ara. Però curiosament, en el plenari en el que el PP farà cas omís a les peticions dels ciutadans de Gandia que li han dit que no és el moment de pujar impostos, el PP canvia el missatge i convoca la sessió plenària a les 9 del matí.

Segons ha explicat la regidora socialista en l’Ajuntament de Gandia, Diana Morant, “no creguem en les coincidències i sabem que el PP ho ha fet per a amagar-se de la ciutadania, a la que ha traït amb aquesta brutal pujada d’impostos”. Així, per als socialistes, amb aquest horari el PP de Torró busca que la ciutadania no puga acudir al plenari per fer-se en horari laboral, “i així no puguen dir-li que els va estafar en la campanya electoral quan va prometre més treball i menys impostos, perquè ara tirarà endavant la pujada desoint la veu dels ciutadans”.