El PP tala quasi 20 pins del parc Clot de la Mota per a instal•lar el circ romà

El Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia ha denunciat hui que el govern del PP de Torró ha ordenat la tala de més d’una desena de pins (setze segons les informacions rebudes) del parc del Clot de la Mota per tal d’instal·lar el Circ Romà que s’anomenarà Maremàgnum.

Amb aquesta acció, el PP torna a mostrar el seu poc respecte a la natura i el medi ambient en un dels espais verds de la platja de Gandia. Així, els socialistes han recordat que a pocs dies de la festa de cap d’any, es van talar arbres de la plaça Castells per a instal·lar la carpa de Gandia Protur per al sopar i les campanades.

El regidor del GMS i membre d’Els Verds, Joan Lluís Soler, ha denunciat que el govern del PP “no té cap voluntat de consens ni dóna cap participació ni als veïns, ni a les associacions ecologistes de la ciutat ni a grups polítics a l’hora de talar arbres de parcs municipals”. Així, Soler ha recordat els arbres de la plaça Major de Gandia o els de la plaça Jaume I.

Per tot això, Soler ha llançat un missatge al govern del PP assegurant que “tot no val per a portar a terme la promoció turística, i en aquest cas, la tala d’arbres és un atac al medi ambient que s’hauria d’haver consultat prèviament amb veïns, grups polítics i associacions ecologistes de la ciutat”.