El programa “Activa’t” enceta el seu cine-fòrum amb la pel•lícula alemanya “La ola”.

L’agrupació local del PSPV-PSOE de Gandia ofereix aquesta setmana, dintre de les propostes del programa “Activa’t” el primer cine-fòrum, que girarà al voltant de la pel•lícula alemanya La ola (Die Welle) dirigida per Dennis Gansel l’any 2008. La cita serà demà divendres a partir de les 21 hores a la Casa del Poble del carrer Abat Solà.

Els assistents al cine-fòrum realitzaran un sopar d’entrepà a la mateixa seu del partit, on podran comentar la pel•lícula, que tracta sobre una visió actual de la massacre patida pel poble jueu durant l’època nazi alemanya i com aquell episodi podria repetir-se en qualsevol moment i qualsevol lloc amb només unes poques directrius.

Amb aquesta pel•lícula s’enceta aquesta activitat que tindrà una periodicitat mensual. La intenció, com a la resta de propostes del programa “Activa’t”, és moure la inquietud dels militants i simpatitzants socialistes de la ciutat i despertar l’interès d’aquells gandians d’ideologia progressista que es mostren interessats per la temàtica política.

Cada mes es treballarà sobre un film de temàtica política que s’intentarà que tinga alguna relació amb l’actualitat del moment. Així, al mes de febrer la protagonista serà 23 F i a març, amb motiu del Dia de la Dona, Las 13 rosas.