El projecte Incorpora’t de Gandia tanca el 2020 amb èxit

La regidora de Benestar Social, Carmen Fuster, ha visitat el Centre Social del Raval per a fer entrega dels diplomes a l’alumnat que ha finalitzat els programes de formació del projecte Incorpora’t de l’Ajuntament de Gandia, cofinançat pel Fons Social Europeu i la Generalitat Valenciana. La iniciativa, que va començar el 21 de setembre de 2020 i finalitzarà el 31 de desembre, s’ha desenvolupat en els centres socials dels barris del Raval, Corea i el Grau.

Incorpora’t té com a prioritat ajudar a totes aquelles persones que es troben en desavantatge social (atur, situació de desocupació, risc o exclusió social) perquè disposen de l’oportunitat d’accedir al mercat laboral. Així, les principals línies d’actuació del projecte es basen en programes (tant individuals como grupals) d’orientació, assessorament i formació per a la cerca d’ocupació que han comptat en el suport d’ associacions empresarials de diferents sectors.

Concretament, este 2020 s’han dut a terme sis tallers i accions grupals; accions d’intermediació laboral i d’assessorament per a conéixer el mercat laboral i adaptar les ofertes al perfil professional on-line i off-line dels participants; i sis cursos, com ara un de ‘Tècniques bàsiques de mecànica de vehicles’, ‘Operacions bàsiques de pisos en allotjaments’ o ‘Informàtica avançada’.