El PSOE de Gandia valora positivament les xifres de l’atur de registrat a Gandia el mes de desembre

Gandia, 13 de gener de 2016. Coneixem ja les dades de l’atur del mes de desembre, Gandia té ara com ara 8.109 aturats, la xifra ha baixat en 231 persones en esta ciutat. Pot ser que aquestes xifres vengen condicionades a la campanya nadalenca, però la veritat és que no es veien aquests nombres des de l’any 2011, i en mesos d’estiu, doncs al desembre de 2014 els registres estaven en 8.885 persones parades, en 2013 eren 9.338 persones les demandants d’ocupació al desembre, i en 2012 la xifra era de 9.135 persones en la ciutat de Gandia.

És per això que, i a pesar que ens agradaria que les dades foren millors, ens hem d’alegrar d’aquesta baixada en les xifres de l’atur que a més es donen per tercer mes consecutiu, ja que a l’octubre es van generar 22 llocs de treball, al novembre es registraven 252 persones menys en l’atur i este mes altres 231 persones. Sembla que s’ha invertit la tendència que venia marcada en anys anteriors i s’estan generant noves oportunitats d’ocupació en la ciutat de Gandia.

En els primers sis mesos de govern de PSOE i Més Gandia hem aconseguit que els números descendisquen als 8.109 aturats, baixant en 121 les xifres que ens trobem al juny; mentre que quan va entrar a governar el PP en 2011, les xifres van augmentar en els seus primers mesos aconseguint al desembre els 8.671, quan al juny les van trobar amb 8.045 persones parades en la ciutat de Gandia.

En definitiva, en els primers sis mesos de govern popular es van perdre ocupacions, mentre que des que va entrar aquest govern s’han recuperat llocs de treball. Aquest és el camí que es vol marcar des del govern i pel qual se seguirà treballant en el futur.