El PSPV-PSOE atribueix a les diferències entre Carla Ripoll i Arturo Torró la decisió de donar marxa enrere en la pujada dels sous a quatre funcionaris

El Grup Municipal Socialista de Gandia ha realitzat les primeres valoracions a l’anunci de l’Alcalde de Gandia, Arturo Torró, de donar marxa enrere a l’anunci de la pujada de sou a quatre funcionaris de la casa. Per als socialistes, l’autèntic motiu de la rectificació de Torró respon a les diferències existents amb la seua número dos i concejal de Personal, Carla Ripoll.

La resposta de Torró anunciant als mitjans de comunicació que dóna marxa enrere en la pujada de sous que hui anava a aprovar-se en el plenari confirma els rumors que corrien ahir i que apuntaven a una primera crisi interna de govern entre les dos faccions del PP: per una part, Carla Ripoll, qui sempre ha criticat els sous dels anomenats “pata negra” i per altra, Arturo Torró, qui havia decidit fer marxa enrere a l’anunci de la pròpia Ripoll fa poc més d’una setmana, quan feia públic que eliminava els complements de productivitat.

Per als socialistes, aquesta és la primera crisi interna important del govern de Torró, tot i que no ha estat la única, donat que han estat ja algunes les ocasions en les que els populars han hagut de rectificar decisions que ja havien pres, com per exemple la de fer tinent d’alcalde al concejal Bernardo Mendieta i cessar-lo uns dies després.

El concejal socialista Vicent Mascarell ha estat l’encarregat d’interpretar aquesta primera crisi del govern, i ha apuntat que “es tracta d’una victòria de Carla Ripoll en el pols que, des de fa temps, manté amb l’actual Alcalde de Gandia, Arturo Torró”. No obstant, no es tracta de la primera vegada que Ripoll aconsegueix imposar la seua voluntat a la de Torró. De fet, quan molts apuntaven a que la concejal estaria fora de la candidatura electoral, les pressions de la seua facció van aconseguir situar-la en el número dos de la llista de Torró.