El PSPV-PSOE crearà una oficina d’assessorament per a atendre a afectats per desnonaments

L’agrupació local del PSPV-PSOE de Gandia s’ha posicionat hui clarament en una de les qüestions que lamentablement marquen l’agenda de l’actualitat: els desnonaments, que cada setmana afecten a més ciutadans al país i, sobre tot, al territori valencià. Així, tal i com ha anunciat la secretària d’Organització dels socialistes de Gandia, Diana Morant, el partit va a obrir en pocs dies una oficina per a atendre a afectats per processos de desnonaments.

Tal i com ha anunciat Morant, es tractarà d’un equip de juristes que estarà coordinat per l’advocat i regidor socialista en l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell. Aquesta oficina, de la qual es donarà més informació en els propers dies, atendrà als ciutadans que ho necessiten en un horari específic, i ho faran tant en la seu del partit, al carrer Abat Solà, com al despatx del Grup Municipal en l’Ajuntament de Gandia.

L’objectiu, segons ha declarat Morant, és “ajudar i assessorar a aquelles persones de la comarca que estan patint un procés de desnonament i necessiten opinió experta per tal de saber quins passos s’han de seguir per tal de no perdre la casa on viuen”. Aquest equip d’advocats acompanyarà als afectats en tot el que puguen de manera gratuïta, aportant així la seua experiència als ciutadans que estan patint les conseqüències més greus de la crisi financera. Així mateix, es donarà complida informació sobre les “insuficients” modificacions que el govern de Rajoy va a aplicar a la llei.

A més d’aquest anunci, els socialistes han fet palès el seu posicionament en el tema dels desnonaments assistint hui a donar suport a la Plataforma d’afectats per les hipoteques en la comarca de la Safor-Valldigna en l’acte de presentació, en els jutjats de la ciutat, d’un escrit per tal d’aconseguir la paralització dels desnonaments. Allí ha estat present també el regidor Vicent Mascarell. Tant Morant com Mascarell han coincidit en la importància que té “estar al costat dels ciutadans en aquest problema i proposar solucions que eviten l’angoixa que tantes famílies estan vivint”.

És per això que els socialistes de Gandia anuncien que reclamaran més contundència per part dels governs en aquest tema. I en aquest sentit, ja han avançat que presentaran al proper plenari una moció per tal de tornar a demanar al govern local del PP que el servei d’assessorament als ciutadans afectats per desnonaments que van a prestar ara els socialistes es realitze des de l’administració pública, amb una coordinació directa entre l’Ajuntament de Gandia i el col·legi d’advocats.