El PSPV-PSOE critica la poca credibilitat de Torró, que es reuneix amb el Pactsafor mentre pressiona als treballadors dels serveis públics

El Grup Municipal Socialista de Gandia ha criticat hui la poca credibilitat de l’Alcalde de la ciutat, Arturo Torró, que es reuneix i es fa la foto amb els membres de l’anomenat PactSafor mentre que no deixa de destruir ocupació que depenia directament de l’Ajuntament de Gandia i ara, a més, pressiona als treballadors dels serveis públics.

Des de l’arribada al poder del PP, Torró ha acomiadat a gent que treballava a labici, al gimnàs de Roís de Corella, a Gandia Televisió, a educadores de les escoletes, deixa sense treball a les persones que treballaven en la UPI, i ara, a més, amenaça el lloc de treball dels operaris de parcs i jardins de la ciutat a partir de l’enfrontament que ha tingut amb l’empresa Talher, creant por i inquietud a treballadors d’altres serveis bàsics.

Per als socialistes, Torró té molt poca credibilitat quan diu que aposta pel PactSafor i per generar ocupació des de l’administració pública, donat que el que està demostrant és tot el contrari, posant de manifest que la mentida és la seua principal eina de treball.

Tant és així que l’Alcalde és capaç de mentir fins i tot donant les dades d’ús d’una de les poques mesures que ha pres i que compta amb el suport de quasi tots: l’Urbanet. I és que per tal de vendre un mitjà de transport que ningú ha criticat, és capaç d’unflar les seues xifres, donat que, després d’analitzar-lo al llarg d’un dia d’agost, els socialistes van poder comprovar que només 10 persones van pujar a l’autobús en tot el dia, lluny de l’èxit rotund de viatgers que anuncia l’Alcalde.

Tot i estar d’acord amb la proposta de l’Urbanet, els socialistes demanen a Torró que no diga més mentides a la ciutadania, perquè la pròxima podria ser, seguint en la seua línia, assegurar que l’Urbanet no té cap cost per a l’Ajuntament de Gandia.

Per tot això, els socialistes esperen un canvi d’actitud en l’Alcalde de la ciutat i li demanen que comence a apostar realment per generar ocupació i no per destruir-la.