El PSPV-PSOE critica que Torró pague als gimnasos privats el favor que li van fer en campanya privatitzant el gimnàs de Roís de Corella

El Grup Municipal Socialista de Gandia ha criticat hui l’anunci que el PP ha realitzat a través dels mitjans de comunicació sobre el fet que una empresa privada gestionarà, des del proper mes d’octubre, el Centre Esportiu Roís de Corella, privatitzant així l’únic gimnàs públic que hi ha a Gandia.

La regidora socialista Liduvina Gil ha lamentat que el PP haja aconseguit finalment, tal i com pretenia des de l’inici de la legislatura, “carregar-se el Centre Esportiu Roís de Corella”. Gil ha dit que primer, van matar la matrícula, perdent en poc de temps als més de 900 usuaris que hi havia amb els acomiadaments dels monitors que treballaven allí i devaluant la qualitat del servei.

Així, una vegada ofegada la matrícula, privatitzen la gestió del centre “deixant als ciutadans sense la possibilitat de practicar esport a un preu més econòmic”. En aquest sentit, Gil ha assegurat que “el ciutadà de Gandia és qui perd, degut a que el PP eludeix a la responsabilitat del govern d’oferir la possibilitat de practicar una vida esportiva i saludable”.

La regidora socialista considera que, amb aquesta decisió, “Torró està pagant el favor als gimnasos privats que el van ajudar durant la campanya electoral”.

Gil ha criticat també que el PP “continue utilitzant els mitjans de comunicació com a canal d’informació als grups de l’oposició”, una actitud molt poc transparent per a un govern que presumeix de ser-ho. I davant aquesta falta d’informació, Gil ha llançat algunes preguntes, com quina és l’empresa, quin és el plec de condicions a acomplir per l’empresa, quantes empreses s’han presentat o què va a passar amb la maquinària del gimnàs si va a utilitzar-se el centre per a activitats saludables.

Per la seua banda, la regidora socialista Diana Morant ha volgut fer palès que “el vertader cas de competència deslleial als gimnasos privats és el que farà el PP si dóna la gestió del Roís de Corella a una empresa sense cobrar-los cap cànon”. Morant ha explicat que no és lògic que una empresa privada “gestione unes instal·lacions i uns aparells pels quals no ha pagat absolutament res”.

A més, Morant ha preguntat als populars de quina manera i amb quin increment hauran de pagar els ciutadans aquesta decisió del PP. I és que els socialistes saben que “la privatització suposarà un increment del preu de la matrícula per tal que l’empresa puga rentabilitzar la seua gestió”.

Activitats saludables a la ciutat

Per altra banda, Gil ha explicat que les activitats saludables que el PP ha anunciat que es realitzaran al CE Roís de Corella “són activitats que ja oferíem l’anterior govern tant al Roís de Corella com a gimnasos privats, amb els que s’arribà a un acord per a oferir programes i ajudes a aturats, persones majors i amb malalties físiques”.

Així, Gil, ha desmentit les acusacions de Soler, qui ha tornat a mentir sense ningun pudor “acusant-nos d’abandonar a un sector de la població al que vam oferir activitats i promocions”. Gil ha dit que els socialistes esperen que “els populars tinguen la mateixa consideració amb aquestes persones pel que fa als preus”.