El PSPV-PSOE de Gandia ja treballa per al congrés nacional

L’agrupació local del PSPV-PSOE de Gandia ja ha començat a escalfar motors i a preparar el congrés nacional del mes de març on es decidirà el nou secretari general dels socialistes valencians i el futur de l’estructura del partit. Per això, durant aquesta setmana, la Casa del Poble acollirà reunions per debatre i analitzar amb detall la ponència marc del congrés.

El dimarts, el dijous i el divendres, des de les 20 hores, els militants i simpatitzants del partit podran acudir a la seu del carrer Abat Solà per a analitzar el document que marca els estatuts del partit de cara al futur i que deurà ser aprovat al congrés nacional que se celebrarà a Alacant.

D’aquesta manera, els socialistes de Gandia aniran preparant la seua postura de cara a eixa important cita per al partit al llarg d’aquesta setmana, amb aquestes reunions que desembocaran en una assemblea que tindrà lloc aquest dissabte, 25 de febrer, a la Mancomunitat de Municipis de la Safor i on es debatran les esmenes que es presentaran des de Gandia a la ponència marc.

A més, durant l’assemblea de l’agrupació local, s’elegiran també els delegats que acudiran al congrés a defensar les esmenes que es presentaran al document marc. En total, s’escolliran set delegats.