El PSPV-PSOE demana al govern conéixer quina empresa organitzarà la correguda de bous i en quines condicions

La regidora socialista Ana Garcia ha demanat a través del registre d’entrada el Conveni subscrit amb l’empresa organitzadora de la correguda de bous per saber quina empresa és i en quins termes es desenvoluparà aquest Conveni.Garcia ha assegurat que la manca de transparència del govern municipal amb este assumpte demostra que este no és “l’Ajuntament de portes obertes que va anunciar el nou alcalde”.

Gandia, 9 d’agost. La regidora del grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Gandia, Ana Garcia, ha demanat hui a través del registre d’entrada conéixer quina serà l’empresa organitzadora de la correguda de bous i quin conveni ha subscrit l’Ajuntament amb esta empresa per dur a terme este nou esdeveniment, que se celebrarà a la Platja de Gandia el pròxim 24 d’agost.

Garcia ha assegurat que, de moment, els Socialistes desconeixen quina empresa es farà càrrec de l’organització de la correguda de bous, les condicions del conveni que l’Ajuntament ha subscrit amb ella i quines són les obligacions que té l’Ajuntament amb este esdeveniment.

Ana Garcia ha assegurat que la manca de transparència del govern municipal amb aquest i altres assumptes de la gestió de l’Ajuntament demostra que este no és “l’Ajuntament de portes obertes que va anunciar el nou Alcalde”.

La regidora socialista Ana Garcia ha afirmat també que l’organització d’esta correguda de bous a la Platja de Gandia és “un capritx innecessari del nou Alcalde, a les que se sumen un pub públic i concerts pagats per tots“.