El PSPV-PSOE demana al govern informació sobre la contractació i el cost dels concerts de Julio Iglesias i Tom Jones

Durant la celebració del plenari ordinari mensual, que va tenir lloc el passat dijous, la concejal del Grup Municipal Socialista, Diana Morant, va demanar al govern del PP més informació sobre la contractació i el cost dels dos concerts que s’han organitzat per al mes d’agost a la platja de Gandia: el de Julio Iglesias i el de Tom Jones.

Morant va lamentar que només hi haja constància d’aquestes dues activitats pels mitjans de comunicació, i va criticar que “el govern no ens haja informat de l’actuació a Gandia d’aquests dos artistes que estan tan d’actualitat”, va dir Morant amb ironia. I és que els socialistes consideren que és important saber si és l’Ajuntament qui contracta directament els concerts o si s’encarrega una empresa privada.

Des del Grup Municipal Socialista no es veu amb bons ulls que la celebració d’aquests dos concerts en el aparcament que hi ha al Port de Gandia haja suposat que la platja perda l’exposició de la Caixa, que anualment era visitada per una mitja de més de 1.000 persones al dia. A més, és important saber el cost que tindran els concerts “perquè no és moment de grans despeses en aquesta matèria i l’exposició no li costava ni un euro als gandians”.

Per altra banda, la regidora socialista, Ana Garcia, va preguntar també al govern del PP si pot mostrar tots els permisos i documents que permeten la construcció de la platja artificial amb xiringuito que el govern de Torró està portant a terme en el Port de Gandia. Els socialistes també han lamentat no haver tingut accés a la informació del projecte, una informació tan important com els permisos de l’Autoritat Portuària, responsable directa de tot el que es faça al Port de Gandia.