El PSPV-PSOE es mostra satisfet davant l’arribada d’un conservatori de música a Gandia

El portaveu del Grup Municipal Socialista de Gandia, José Manuel Orengo, s’ha mostrat hui satisfet davant l’anunci del govern de Gandia que va assegurar que la ciutat tindrà un Conservatori de Música a Simancas. Orengo, no obstant, ha criticat que s’hagen assabentat de nou pels mitjans de comunicació i ha dit que valorarà el projecte “amb més detall quan el conega de primera mà”.

Orengo ha dit que, sens dubte, “es tracta d’una bona notícia per a Gandia”, que ja feia anys que reivindicava la necessitat de la creació d’un Conservatori a la ciutat. Un fet que l’exalcalde recorda que no s’havia complit fins ara degut a l’actitud de la Generalitat Valenciana, “que va preferir crear-lo en Oliva abans que a Gandia per una qüestió partidista”, fet que ha lamentat el portaveu socialista.

Per últim, Orengo també ha volgut demanar als populars que no abandonen del tot el projecte que han substituït pel Conservatori a Simancas, perquè considera que “el districte de la República Argentina necessita d’una infraestructura esportiva que, quan siga possible, s’hauria de facilitar des de l’administració pública”.