El PSPV-PSOE reinaugura la Casa del Poble amb la intenció d’aglutinar un moviment d’esquerres i progressista

El PSPV-PSOE de Gandia va començar ahir una nova etapa amb la reinauguració de la seua seu, coneguda també com a Casa del Poble, que s’ha adaptat per a estar oberta matins i vesprades amb una intenció clara: aglutinar un moviment d’esquerres i progressista.

L’acte, que va congregar prop d’un centenar de militants i simpatitzants del partit, va servir per a presentar en societat aquesta nova seu, molt més acollidora i preparada per a mobilitzar el partit i crear l’alternativa de govern que des del primer dia després de la constitució del nou govern va anunciar el secretari general, José Manuel Orengo.

El propi Orengo va dirigir unes paraules als assistents mentre brindaven amb una copa de cava. Orengo va animar als socialistes a participar d’aquesta nova etapa i va assenyalar que la intenció és “convertir la Casa del Poble en un espai viu i ple per a atendre les inquietuds dels gandians”.

Per tal d’aconseguir-ho, els socialistes han previst, a més d’un horari d’atenció matí i vesprada, una programació que farà que la seu socialista aculla manifestacions culturals, polítiques i socials que mantinguen viu l’esperit progressista dels més inquiets.

Orengo va agrair en el seu discurs a totes aquelles persones i empreses que, de manera desinteressada, han col·laborat en la xicoteta remodelació i preparació de la Casa del Poble. Una seu socialista que inclou un espai comú d’atenció al públic amb una oficina reservada, un despatx per a les gestions de la comarca, un altre per a Joves Socialistes, una sala de reunions, una multiusos preparada per a conferències, rodes de premsa i projeccions audiovisuals, i una sala multimèdia amb ordinadors i connexió a Internet.