Els Centres de Convivència per a gent gran reben un total de 551 sol·licituds de matrícula

La regidora responsable de Gent gran, Liduvina Gil, ha participat en el sorteig que s’organitza tots els anys per a la matriculació dels cursos que s’oferixen en els Centres de Convivència per a Persones Majors. El llistat de persones admeses serà publicat en breu en la web de l’ajuntament. A més, totes les persones seran avisades per telèfon. Tal com ha informat l’edil socialista, enguany els Centres ofereixen un total de 58 cursos dels quals 38 són presencials i 20 online. “A més, i atés que en estos moments la ràtio de les classes és de 10 persones, tots aquells que es queden en llista d’espera podran participar en els cursos utilitzant la via telemàtica”, ha assenyalat.

Per al present any han presentat sol·licitud un total de 551 usuaris (74 homes i 477 dones), dels quals 190 ho han fet de manera telemàtica utilitzant la web de l’Ajuntament de Gandia. “És una bona notícia que els nostres majors es vagen adaptant-se a les noves tecnologies”, ha declarat Gil.

La mitjana d’edat dels inscrits és de 71 anys i els cursos més demandats en el Centre de Convivència de Corea han sigut els de ioga i l’activitat de passejos saludables, mentre que en Roís de Corella els cursos amb més inscripcions han sigut pilates, estiraments i passejos presencials. Pel que respecta als cursos més sol·licitats en format on-line, estos han sigut zumba i balls de coreografia.

D’altra banda, Liduvina Gil també ha informat que fins al pròxim 16 d’octubre està obert el període d’inscripció per a les activitats organitzades al Grau i que es desenvoluparan en el centre situat al carrer Císcar. Les inscripcions es podran realitzar  presencialment en el Centre Social Marcelino Pérez en horari de 9.30 a 13.30 hores i de 16 a 20 hores. “A poc a poc anirem augmentant l’oferta al Grau, fins a equiparar-la a la que oferim a Gandia”, ha finalitzat la regidora socialista.