Els Cines ABC acullen l’estrena de la pel·lícula ‘Historias lamentables’, rodada parcialment a Gandia

Els Cines ABC van acollir ahir l’estrena a la nostra ciutat en una sala de cinema de la pel·lícula ‘Historias lamentables’ rodada parcialment a Gandia en l’any 2019 i que no va poder ser estrenada en cinemes a causa de la pandèmia. A la projecció van acudir l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, el director de la pel·lícula, Javier Fesser, el regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, a més d’altres regidors de la corporació municipal i representants de diferents entitats i col·lectius de la ciutat.

Abans de la projecció, l’alcaldessa de Gandia va recordar que actualment la pel·lícula pot ser vista en Amazon Prime. “Javier Fesser ha sabut traure les imatges més boniques i impressionants de la nostra ciutat”, va indicar Morant, qui va convidar la ciutadania a veure la pel·lícula i “sentir-nos orgullosos de la nostra ciutat”.

Sobre ‘Gandia Film Office’, Morant va destacar que “Gandia està preparada per al rodatge de pel·lícules o d’espots publicitaris com el que hui mateix s’ha estrenat de Loterías y Apuestas del Estado. Hem de tornar a consumir cultura i anar reprenent, a poc a poc, la normalitat”.

Per la seua banda, Javier Fesser ha explicat que quan va començar a desenvolupar la pel·lícula pensant en un lloc turístic ja havia pensat a Gandia com un dels possibles destins perquè ja coneixia el lloc i reunia el que buscant per al film. “La veritat és que quan vaig vindre i em va sorprendre gratament perquè no recordava la platja tan neta, ordenada i impressionant com la vaig trobar”, i va agrair a l’Ajuntament de Gandia i els departaments implicats la col·laboració durant el rodatge. “No era rodatge fàcil i havíem de fer algun pla difícil, però a Gandia vam trobar tota la col·laboració i disponibilitat possible per desenvolupar aquest treball”, va finalitzar.