Els events patrocinats per Gandia Protur tenen com a referència d’allotjament els apartaments de la família Bolta

El regidor del Grup Municipal Socialista, Vicent Mascarell, ha comparegut hui en roda de premsa per a assegurar que els events que patrocina l’empresa pública de Turisme, Gandia Protur, tenen com a referència per als allotjaments d’artistes i participants l’empresa de la família del seu gerent, Carlos Bolta.

Concretament, els socialistes asseguren tenir constància que en determinats events realitzats recentment a Gandia i a la platja, com Alma de Acero o la Fira i Festes es van recomanar allotjar-se a artistes i participants en els apartaments i les habitacions hoteleres de l’empresa de la família Bolta.

Cal recordar que aquesta empresa ja va ser la més beneficiada en els concerts de l’estiu de Julio Iglesias i Tom Jones, quan es van facturar més de 8.500 euros en concepte de pernoctacions. Una actitud que ara es repeteix amb els apartaments que té l’empresa dels Bolta.

Davant aquesta actitud i davant la sensació de no haver rebut explicacions sobre les contractacions de Bolta amb l’hotel de son pare, els socialistes tornen a demanar responsabilitats davant una situació que Mascarell considera “molt greu”.

Per la seua banda, la regidora socialista i membre del consell d’administració de Gandia Protur, Diana Morant, ha lamentat que 15 dies després de la denúncia realitzada pels socialistes, el govern continue sense mostrar els contractes amb els patrocinadors de Gandia Protur que van cobrir el dèficit dels dos concerts de l’estiu. Per això, Morant ha demanat al govern que l’auditoria que s’està realitzant s’amplie amb les activitats de Gandia Protur fins al dia de hui, amb els concerts de l’estiu i la correguda de bous.