Els impagaments del Govern del PP posen en perill la seguretat en els polígons industrials

El regidor socialista Vicent Mascarell ha denunciat hui que el Govern del PP no ha pagat encara els 100.000 euros de l’any 2012 que va acordar lliurar a dues associacions d’empresaris de la ciutat per a augmentar la seguretat en els polígons industrials de Gandia. Segons ha explicat el socialista, ”l’impagament d’aquesta important xifra posa en perill la seguretat de les empreses”.

Fa ja quasi un any el Govern del PP va signar un conveni amb l’Associació d’Empresaris dela Safori amb l’associació Ciutat del Transport i es va comprometre a pagar 50.000 euros a cadascuna (el 70% del cost del servei) per a reforçar i millorar les mesures de seguretat en el polígon Alcodar i enla Ciutatdel Transport, en el polígon Benieto.

No obstant açò, quasi un any després de la signatura del conveni, el Govern del PP “encara no ha pagat a les associacions d’empresaris”, que han hagut de fer front al pagament de serveis de seguretat privada sense cap tipus d’ajuda del consistori. De fet, Mascarell ha assegurat que les empreses de seguretat privada que treballen en els polígons “s’estan plantejant deixar de prestar els seus serveis a partir del 31 de gener a causa dels impagaments del PP”.

El socialista ha explicat que en moments de crisi econòmica com l’actual, incrementa la delinqüència i es produeixen més robatoris en les empreses, per la qual cosa “ara més que mai mantenir la seguretat ha de ser una prioritat” per al consistori. A més, ha advertit que si no es garanteix la seguretat dels polígons a través d’empreses de seguretat privada, “la Policia Local pot veure’s desbordada”.

Per tot açò, Mascarell ha exigit al govern del PP “que pague immediatament el que deu als empresaris” i ha lamentat que els populars “tenen diners per al que volen”. Mentre gasten en concerts i festes per a celebrar Sant Valentín o Carnestoltes, ha recordat, “els polígons industrials de la ciutat no cobren el que se’ls deu per a mantenir la seguretat de les empreses”.