Els militants de Gandia podrem participar el dissabte de la consulta convocada pel Comité Federal

Gandia, 25 de febrer de 2016. El dissabte dia 27 de febrer, els socialistes celebrarem una Consulta a la militància a les agrupacions municipals. En concret, a Gandia encetarem la votació amb la celebració d’una assemblea a les 10:30 a la Casa del Poble situada al carrer Abad Solà. A aquesta consulta estaran citats tots els militants del PSPV-PSOE de Gandia, i també de Joves Socialistes.

Una vegada encetada l’assemblea, la votació s’allargarà fins a les 20:00 hores, o també es podrà fer on-line per als militants que ja s’hagen inscrit per Internet. Recordem que el període d’inscripció per a la votació on-line es va encetar el passat dia 16 de febrer i es va tancar ahir 24 de febrer. Les persones inscrites online podran començar la votació a partir de divendres 26 de febrer i la votació per als inscrits online finalitzarà el dissabte a les 20:00 de la vesprada.

A la consulta, els militants hauran de respondre “Sí”, “No” o “Abstenció” a la pregunta següent: “El PSOE ha alcanzado y propuesto acuerdos con distintas fuerzas políticas para apoyar la investidura de Pedro Sánchez a la Presidencia del gobierno. ¿Respaldas estos acuerdos para conformar un gobierno progresista y reformista?”

A la espera de la resposta de la militància, Jose Manuel Prieto, Vice Secretari General del PSPV de Gandia comentava que “queda convidada tota la militància a participar en una nova mostra de transparència i canvi intern en les preses de decisions del partit”.