Els socialistes agraeixen a la Generalitat que per fi haja desbloquejat el projecte del Museu de les Clarisses

El Grup Municipal Socialista de Gandia ha valorat hui positivament l’anunci que des de la Conselleria de Turisme s’ha fet sobre el desbloqueig del projecte del Museu de les Clarisses. Els socialistes han agraït el permís de la Generalitat per a portar a terme aquest projecte però lamenten l’excessiu retard.

I és que els socialistes recorden que el partidisme de la Generalitat Valenciana,  governada pel PP, va privar als gandians poder gaudir d’aquesta exposició durant l’Any Borja, tal i com era la intenció de l’anterior govern socialista. L’actitud de l’anterior Consell, que sempre posava traves als projectes de ciutat, van retardar un permís que arriba ara amb el canvi de govern.

Els socialistes agraeixen aquest canvi però critiquen que no haja arribat abans. En canvi, el Grup Municipal Socialista recorda que l’actitud correcta és la que segueix el Govern d’Espanya, que malgrat continuar en mans del PSOE, no ha deixat de recolzar a Gandia amb el canvi de govern local, i ha signat un nou 1% cultural per al Palau i ha impulsat el tren Gandia-Dénia, el conveni del qual es signarà demà mateix a València amb la presència del ministre de Foment, Pepe Blanco, i on assistirà el portaveu dels socialistes a Gandia, José Manuel Orengo.