Els socialistes de Gandia participen al congrés nacional del PSPV a Alacant

Una expedició de desenes de militants i simpatitzants socialistes de Gandia ha posat marxa hui cap a Alacant, ciutat on el PSPV celebra aquest cap de setmana el seu 12é congrés nacional per tal de triar qui serà el seu secretari general els propers quatre anys.

L’expedició local estarà encapçalada pels set delegats que representaran l’agrupació de Gandia en les votacions i comissions que se celebraran. Els delegats són: José Manuel Orengo, Ana Garcia, Vicent Mascarell, Teresa Reig, Agustí Bastos, Patri Buigues i Andrés Bertó.

Precisament el secretari general del PSPV de Gandia, José Manuel Orengo, ha participat activament en una de les candidatures que se presenten a la secretaria general en aquest 12é congrés nacional. Es tracta de la candidatura de Ximo Puig, coneguda com L’Alternativa Progressista.

La idea fonamental d’aquesta candidatura és aglutinar i sumar a tots els socialistes en una gran família unida i forta que es mostre a la societat com una alternativa real al govern del PP i amb la capacitat de canviar la tendència negativa de 17 anys de governs de dretes.