Els socialistes de Gandia preparen els congressos provincial i comarcal amb una assemblea extraordinària

El PSPV-PSOE continua immers en el calendari de processos congressuals que decidiran el futur del partit. Les properes cites seran els congressos provincial i comarcal, que l’agrupació local de Gandia prepararà aquest dissabte amb la celebració d’una assemblea extraordinària. La cita serà demà dissabte, 2 de juny, a partir de les 18 hores a la seu de la Mancomunitat, en la República Argentina.

En l’ordre del dia de l’assemblea es contempla el debat i la votació de la gestió dels òrgans provincials, així com el debat de les propostes de Resolució als congressos provincial i comarcal i, per últim, l’elecció de delegats i delegades per a ambdós congressos, que se celebraran els propers dies 23 de juny, el provincial, i 7 de juliol, el comarcal.

D’aquesta manera, el PSPV-PSOE comença a recuperar la seua estructura comarcal després de l’arribada de Ximo Puig a la secretaria general, donat que aquesta recuperació de les comarques va ser una de les apostes més fermes i reivindicades de les que va defensar el diputat en el Congrés per Castelló.