Els socialistes de Gandia, satisfets amb el resultat del congrés nacional del PSPV

L’agrupació local del PSPV-PSOE de Gandia es mostra satisfeta amb els resultats obtinguts al congrés nacional del partit que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Alacant. I és que la ciutat de Gandia tindrà una representació considerable a la nova executiva i, a més, es van aprovar algunes de les propostes més importants que els gandians van elevar per al debat de la ponència marc.

Concretament, algunes de les més destacables són la tornada del partit a l’estructura comarcal, reivindicada per moltes agrupacions locals del país Valencià, així com l’elecció del secretari general a través de primàries i per sufragi universal, el que es coneix com a “un militant, un vot”, donat que dóna opció a tota la militància a participar de l’elecció del seu líder.

A més d’això, l’agrupació socialista de Gandia ix reforçada amb un pes important dintre de la nova executiva nacional del partit. Així, el secretari general dels socialistes gandians, José Manuel Orengo, serà el responsable de les Relacions Institucionals del partit. Altre membre de l’executiva local del PSPV, Alfred Boix, serà el secretari d’Organització del projecte de Ximo Puig.

Però no només Gandia veu reflectida la seua importància al si de l’executiva del partit. La comarca de la Safor completarà el seu paper amb dues vocalies, que han recaigut en l’alcaldessa del municipi veí de Benirredrà, Loles Cardona, i la regidora socialista a Xeraco, Elena Puig.

Amb aquestes notícies, els socialistes de Gandia renoven energies per encarar el futur del partit i seguir treballant, a nivell local, per tal de confirmar-se com una alternativa seria i competent a les nefastes polítiques que està portant a terme el PP de Torró, amb privatitzacions, pujades d’impostos i un increment espectacular de l’atur.