Els socialistes demanen al PP de Gandia que exigisca a la Generalitat l’obertura 24 hores del centre de salut del Grau

El regidor del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia en representació dels veïns del Grau, Vicent Sarch, ha reclamat al govern del PP de Gandia que exigisca al govern de la Generalitat Valenciana, també del PP, l’obertura del Centre de Salut del Grau durant 24 hores. Així, els socialistes ixen al pas de l’anunci realitzat la setmana passada per la Generalitat, que tornava a denegar aquesta reivindicació històrica dels veïns del Grau.

Va ser la setmana passada quan el gerent del departament de Salut de la Safor, Rafael Garcia Dolz, va anunciar durant el Consell de Salut celebrat a Daimús que la Generalitat Valenciana no va a modificar el criteri per a l’obertura de centres de salut a la comarca, de manera que tancava les portes, una vegada més, a una petició que des de fa anys realitzen els veïns del districte marítim de Gandia.

En aquest sentit, Sarch ha lamentat les paraules del representant de la Generalitat Valenciana i ha recordat que “els governs del PP estan donant l’esquena als veïns del Grau i a les seues necessitats”, assegurant que “és una reivindicació històrica que mereix el Grau perquè estem parlant d’una necessitat bàsica com és la salut i l’atenció sanitària”.  Per això, el regidor socialista ha titllat d’ “inadmisible” que la Generalitat continue obligant als veïns del Grau a desplaçar-se a Corea per a ser atesos en determinades hores.

Per això, els socialistes han anunciat que demanaran al PP de Gandia, per totes les vies possibles, que demostren si estan al costat dels seus veïns en les seues reivindicacions i necessitats i s’enfronten al seu propi partit exigint l’obertura del Centre de Salut del Grau durant 24 hores o si, per contra, “posen per davant els interessos del seu propi partit i obliden allò del tres en ratlla, que de moment no ha servit tampoc per a facilitar la vida als veïns del Grau”.