Els socialistes demanen més responsabilitat política a Torró amb els conflictes laborals

La regidora socialista a l’Ajuntament de Gandia, Ana Garcia, ha mostrat hui la satisfacció del seu grup municipal davant el fet que les 11 cuidadores del Servei d’Atenció a Domicili (SAD) de Gandia mantindran els seus llocs de treball després de la decisió de l’empresa Quatre Fulles de subrogar-les. Una satisfacció que fan extensible no només a les treballadores, també als usuaris del servei, que mantindran a les seues cuidadores i tindran la mateixa qualitat de servei que fins ara.

Garcia ha felicitat a les onze treballadores, per les quals ahir mateix demanava al govern mediació per a aconseguir la subrogació, i ha assegurat que aquest cas, igual que el de Talher, ha servit per demostrar que “la lluita dels treballadors pels seus drets pot més que els capricis dels governants”.

I és que Garcia ha recordat que aquest ha estat “un altre problema innecessari creat des del govern de Gandia”, donat que el conveni col·lectiu laboral contempla aquesta subrogació, mentre que va ser un informe jurídic realitzat per l’Ajuntament qui va motivar la intenció de Quatre Fulles de desestimar aquesta opció.

Per això, els socialistes li han demanat a l’Alcalde de la ciutat, Arturo Torró, “més responsabilitat política per tal que no es repetisquen capítols de sofriment innecessari entre famílies que tenen treballs que depenen del consistori”.

Per als socialistes, l’Alcalde ha de tenir “la responsabilitat suficient per a no fer créixer la por” en temps de dificultats entre els treballadors dels serveis de l’Ajuntament de Gandia, ha dit Garcia, qui ha afegit que “ahir van ser les treballadores del SAD, abans els dels parcs i jardins, i ja han patit les formes de Torró els de Gandia Televisió, els de labici i els del gimnàs de Roís de Corella”, una situació que els socialistes asseguren que “amb Orengo no haguera passat” i que esperen que no es torne a repetir.