Els socialistes demanen una comissió d’Educació per a analitzar amb detall les beques de menjador

El Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Gandia ha demanat que en la propera comissió d’Educació es puguen analitzar amb detall els llistats dels beneficiats amb beques de menjador, donat que enguany, trencant amb la tònica habitual, les llistes s’han ocultat a les mares i pares dels alumnes.

Els socialistes han explicat que són molts els pares que han mostrat als socialistes el seu malestar davant els retalls en les beques de menjador que ha realitzat l’Ajuntament de Gandia. A més, els pares lamenten que, a diferència d’altres anys, no han pogut consultar les llistes dels beneficiats amb les beques.

Per això, el Grup Municipal Socialista demana tractar amb profunditat aquesta qüestió, analitzant els barems seguits per a les adjudicacions de beques i les puntuacions que han obtingut els candidats a les mateixes.

Per als socialistes, es tracta d’una nova demostració de la falta de transparència del PP, que van mentir en la xifra correcta de becats per l’Ajuntament. A més, els socialistes es pregunten què tenen que amagar els populars per a no fer públiques aquestes llistes.