Els socialistes denuncien censura i manipulació al nou Butlletí d’Informació Municipal

El Grup Municipal Socialista de Gandia ha denunciat que el departament de Comunicació de Torró, encapçalat per Josemi Villar, ha manipulat l’espai destinat als socialistes al nou Butlletí d’Informació Municipal (BIM) després de censurar la notícia que es va enviar des del grup.

Com que Torró i Villar van considerar que denunciar el balafiament del govern del PP en els concerts de l’estiu no era una opció adequada per al BIM que estan editant, la seua postura ha estat escollir ells mateixos, de forma totalment unilateral, la notícia que ocuparà les 100 paraules del PSOE. D’aquesta manera, el govern no només calla a l’oposició, sinó que manipula la seua opinió.

Segons van poder extreure els socialistes de les converses mantingudes amb el propi Torró i amb Villar, l’espai per al grup del PSOE s’ocuparà amb una nota de premsa en positiu sobre la gestió del govern, que podria ser la valoració del futur conservatori.

Des del Grup Municipal Socialista lamenten aquesta actitud caciquista del govern municipal, que condiciona un espai a que el seu contingut siga una lloança a la seua gestió, convertint un BIM en una mena de NO-DO on el govern contarà a la ciutadania allò que a ells els interessa.